Der findes en del opfattelser om depression. Her og på følgende sider fortælles der er sygdommen depression og relaterede emner.  

Indholdet her på DepWeb.dk :  Må og kan på ingen måde tages som erstatning for lægelig professionel rådgivning og / eller behandling …. Informationerne er kun vejledende – Og jeg vil på det kraftigste opfordre alle brugere, om altid at få en snak med sin egen læge. 

 *Alt der tilsendes til disse sider er på brugernes eget ansvar.* 

 

Råd til  brugerne: Når du søger råd om sundhed m.v. på net stederne.

1. Find informationer flere steder på net siderne og sammenlign.
2. Giv ikke flere personlige oplysninger om dig selv end højst nødvendigt.

Venligst  Webmaster   

Ny side: Psykisksårbar.dk

Mere dialog – nyt fokus
Formålet med psykisksårbar.dk er at skabe et trygt rum for dialog, hvor mennesker med psykiske lidelser, pårørende og andre, der er engagerede eller interesserede i området, kan dele erfaringer, oplevelser, tanker, gode råd og ønsker.

Hver anden familie i Danmark har – ifølge PsykiatriFonden – psykisk sygdom tæt inde på livet. Omkring hver femte dansker oplever på et eller andet tidspunkt at have ondt i sindet. Det kan spænde fra en mild depression til psykotiske sygdomme Læs mere på siden. Der findes mange gode informationer.
http://www.psykisksaarbar.dk/

Alle kan være psykisk sårbare.
Se filmen på www.psykisksaarbar.dk/Spejlet  og læs flere personlige beretninger her www.psykisksaarbar.dk/Spejlet/Historier

 

Siden redigeres af Terapeut fra Roskilde Lajla Boe