En ud af syv kvinder lider af depression før, under eller efter graviditeten, dokumenterer en ny undersøgelse, som også peger på, at konsekvenserne kan være ødelæggende for moderen, hendes baby og hele hendes familie.  Sådan kan du teste dig selv. 

Graviditet og fødsel er ikke altid kun en lykkelig begivenhed.

Dét, at så mange depressioner opdages i forbindelse med graviditet, dokumenterer ifølge dr. Katz behovet for bedre screening for depressioner. Symptomer på depression kan være en følelse af tristhed over et par uger eller mere, søvnbesvær, for meget søvn, skyldfølelse, manglende energi, ændringer i appetitten, rastløshed og selvmordstanker. (Forfatter ukendt )

Læs meget mere om emnet på: Poul Videbechs nye sider om Fødselsdepression www.videbech.com/fdep/

Du kan også se Poul Videbechs andre sider om depressionsforskningwww.videbech.com/